Over ons

vk beveiliging

Samen investeren in een verhoogde veiligheid

Het is belangrijk dat mensen zich goed voelen. Dit geldt voor ondernemers, organisatoren en bezoekers waar het gaat om horeca- of evenementbeveiliging, maar ook voor aannemers en ontwikkelaars die verhoogde zekerheden wensen op de bouwlocatie. Met maatwerk bewakingsdiensten verzorgen wij objectbeveiliging, bouwbeveiliging, evenementen- en horecabeveiliging en leveren wij brandwachten. Onze kwaliteitsnormen monitoren we continu aan de hand van de tevredenheid van onze klanten. We weten dat zorgen voor vaste, herkenbare waarden leidt tot een hoge klanttevredenheid. Door het aangaan van een open communicatie met onze opdrachtgevers houden we de lijnen kort en de doelstellingen helder. Zo investeren we samen in uw verhoogde veiligheid.

Beveiligingsbedrijf landelijk opererend

VK Beveiliging

Vertrouwen
VK Beveiliging hecht veel waarde aan vertrouwen. Onze medewerkers zijn integer en loyaal. Zij voegen zich naar het beleid en de belangen van de organisatie.  We kijken terug op een jarenlange ervaring en weten als geen ander dan beveiliging niet samengaat met standaardoplossingen. Met specialisaties in bouwbeveiliging, objectbeveiliging en evenementen/horecabeveiliging bieden wij maatwerk bewakingsoplossingen in de regio’s Zwolle/Arnhem, Zwolle/Lelystad, Zwolle/ Assen.

Veiligheid
De veiligheid van het uitgaanspubliek is in ieders belang. Zaken als brandveiligheid, de mate van alcohol- en drugsgebruik en (het tegengaan van) wapenbezit bepalen in grote mate de veiligheid en aantrekkelijkheid van het uitgaan. Onze medewerkers zien hierop toe en houden uw evenement veilig.

Klantvriendelijk
Ons personeel is onder andere geselecteerd op klantvriendelijkheid. Onze beveiliging beambten staan uw gasten en klanten vriendelijk te woord terwijl ze ook een oogje in zeil houden.

0
T. van Kooten
Operations Manager
annet
A. Bijsterbosch
Administratie & Planning