Bouwbeveiliging Zwolle

Bouwbeveiliging Zwolle

Preventief en actief

Hoe houdt u criminelen en indringers buiten uw bouwterrein? Kies voor bouwbeveiliging Zwolle voor de manbeveiliging van VK Beveiliging. Dit werkt sterk risicoverlagend bij het ontbreken van, of als aanvulling op uw technische bouwbeveiliging.

Jaarlijks verliest de bouwsector miljoenen euro’s aan gestolen of vernielde bouwmaterialen en machines. Niet alleen ontwikkelaars en aannemers zijn geïnteresseerd in hout, staal, koper, bedrading en gereedschappen, maar ook mensen die u verre van uw project wilt houden. Dit in combinatie met een strenge wetgeving op het gebied van veilig werken zorgt ervoor dat de bouwsector een flinke uitdaging heeft rondom het thema ‘veiligheid op het bouwterrein’. Waar het gaat om risico-verlagende methodieken tegen ontvreemding, diefstal en vandalisme vormen technische beveiliging en manbeveiliging een antwoord. VK Beveiligingen is gespecialiseerd in bouwbeveiliging door middel van mankracht.

Met de man/vrouw bewaking van VK Beveiliging bent u verzekerd van een reeks flexibel inzetbare beveiligingsoplossing:

  • Bouwbeveiligers
  • 24/7 bouwbeveiliging
  • Portiers
  • Brandwachten
  • Mangatwachten

Preventief afschrikken

Criminelen, vandalen en onbevoegden willen hun aanwezigheid en acties ongestoord en ongezien kunnen uitvoeren. Technische beveiliging als camera’s en detectoren werken preventief en schrikken af. Maar niet altijd afdoende. Doorgewinterde criminelen en brutalen vandalen weten dat er enig tijd verstrijkt tussen alarmering en de aanrijdtijd van hulpdiensten. Ze nemen eenvoudigweg het risico en maken misbruiken van één van de kenmerken van bouwlocaties: onoverzichtelijkheid. Deze overweging wordt afgeremd wanneer er manbewaking, al dan niet met hulphond op het terrein aanwezig is. Een vaste beveiliger kent het terrein en zal direct reageren en anticiperen bij onraad.

Wilt u uw bouwbeveiliging Zwolle sterker en doeltreffender? Aan de hand van risicoanalyse stellen graag een maatwerk beveiligingsplan voor u op.

Bouwbeveiliging Zwolle portier

Bouwbeveiliging is meer dan toezichthouden wanneer werknemers naar huis zijn. Op grote bouwterreinen bewijzen onze beveiligers dienst als portier en vervullen taken als toegangscontrole, bezoekersregistratie, het rondleiden van bezoekers, toezichthouden op vrije begaanbaarheid van toegangswegen en nooduitgangen, enz, enz.

Wilt u meer weten over de meerwaarde van VK Beveiliging op uw bouwlocatie in Zwolle? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Neem contact met ons op