Bouwbeveiliging Lelystad

Bouwbeveiliging Lelystad

Eén bedrijf voor totale bouwbeveiliging Lelystad

Bent u verantwoordelijk voor het buiten de deur houden van criminelen en indringers voor een bouwterrein in Lelystad? Door samen te werken voor uw bouwbeveiliging Lelystad met VK Beveiliging kiest u voor een ervaren ervaring en betrouwbaarheid. Wij zijn gespecialiseerd in manbeveiliging. De zichtbare aanwezigheid van onze bewakers werkt sterk risicoverlagend. Uiteraard bij het ontbreken van technische bouwbeveiliging, maar ook wanneer er technische beveiliging als camera’s en detectoren aanwezig zijn.

Waar het gaat om risico-verlagende methodieken tegen ontvreemding, diefstal en vandalisme vormen technische beveiliging, samen met manbeveiliging een sterk antwoord. VK Beveiligingen levert flexibel inzetbare beveiligingsoplossing die effectief werken wanneer het terugdringen van kosten door diefstal, ontvreemding, vandalisme en vernieling het doel is. Onze maatwerk beveiligingsdiensten bestaan uit het leveren van gekwalificeerde:

  • Bouwbeveiligers
  • Portiers
  • Brandwachten
  • Mangatwachten

Preventief en actief

Mensen met minder goede bedoelingen willen hun acties zo ongestoord en ongezien mogelijk kunnen uitvoeren. Vanuit indringers gezien met ‘heterdaad’ te allen tijde vermeden worden. Technische beveiliging als camera’s en detectoren registreren en alarmeren hun aanwezigheid, maar er is altijd tijdverlies tussen alarmering en de aanrijdtijd van bewakings- of hulpdiensten. Deze tijdswinst plus de onoverzichtelijkheid van bouwlocaties werken in het voordeel van onruststokers, criminelen en het onbevoegd aanwezig zijn. Wordt naast technische beveiliging ingezet op manbewaking, dan werkt dit afschrikwekkend en ontmoedigend. Is er onraad, dan kent de beveiliger het terrein en zal sneller kunnen reageren en anticiperen.

Doeltreffende bouwbeveiliging Lelystad? Aan de hand van risicoanalyse stellen wij een maatwerk beveiligingsplan voor u op.

Toegangscontrole en portierdiensten

Bouwbeveiliging is meer dan toezichthouden buiten de werktijden. Het beveiligingsprotocol op grote bouwterreinen kan door onze beveiligers worden ingevuld met portierdiensten, toegangscontrole, bezoekersregistratie, het rondleiden van bezoekers, toezichthouden op vrije begaanbaarheid van toegangswegen en nooduitgangen, enz, enz.

Brandwachten en mangatwachten

Brandwachten en mangatwachten zijn speciaal getrainde beveiligers met een toezichthoudende en controlerende taak m.b.t. veiligheid tijdens bouwwerkzaamheden met open vuur en werkzaamheden in besloten ruimtes. Heeft u initieel of regelmatig een brandwacht of mangatwacht (buitenwacht) nodig op de bouwlocatie? Dan staan de specialisten van VK Bouwbeveiliging staan voor u klaar.

Wilt u meer weten over de meerwaarde van VK Beveiliging op uw bouwlocatie in Lelystad? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Neem contact met ons op