Bouwbeveiliging Heerde

Bouwbeveiliging Heerde

Bewaking op bouwlocaties & bouw- portierdiensten

Criminelen en indringers buiten het bouwterrein houden heeft hoge prioriteit. De bouw moet ettelijke miljoenen euro’s per jaar als verlies noteren door ontvreemding, diefstal en vernielingen. Dit, naast de strenge regelgeving op gebied van arbeidsveiligheid zorgt ervoor dat risicoverlagend maatregelen voor bouwbedrijven, aannemers, gemeenten en ontwikkelaars een must zijn.

VK Beveiligingen is gespecialiseerd in bouwbeveiliging door middel van mankracht. Wij hebben een goed antwoord op risico minimaliserende methoden wanneer u zit met vragen rondom uw bouwbeveiliging in Heerde.

Met de bewakingsdiensten en beveiligingsdiensten van VK Beveiliging beschikt u over een reeks flexibel inzetbare beveiligingsoplossing:

  • Expertise bouwbeveiliging Heerde e.o.
  • Dagdeel, meerderede dagdelen of 24/7 bouwbeveiliging
  • Portier op de bouwlocatie
  • Brandwachten en mangatwachten

Proactief signaleren

Een van de doelen van manbeveiliging, al dan niet naast technische beveiliging als camera’s en detectoren, is proactief signaleren. Dit werkt twee kanten op. Voor criminelen, vandalen en mensen die niets te zoeken hebben op uw bouwterrein zorgt zichtbare aanwezigheid voor ontmoediging, terwijl een vaste beveiliger direct kan reageren en acteren bij onraad.

Wilt u uw bouwbeveiliging Heerde optimaliseren? Na het in kaart brengen van de reële risico’s door middel van een risicoanalyse stellen wij graag een maatwerk beveiligingsplan voor u op.

Uw bouwbeveiliging Heerde is maatwerk

Bouwbeveiliging is maatwerk. Afgestemd op o.a. de omvang van het terrein, de activiteiten, de locatie, algemene en bijzondere risicofactoren wordt een beveiligingsplan opgesteld. Hier komt een advies uit m.b.t. toezicht, controle en zichtbare aanwezigheid tijdens, na en voor openingstijden, of voor een 24/7 aanwezigheid. Op grote bouwterreinen bewijzen onze beveiligers dienst als portier en vervullen taken als toegangscontrole, bezoekersregistratie, het rondleiden van bezoekers, toezichthouden op vrije begaanbaarheid van toegangswegen en nooduitgangen, enz, enz.

Wilt u alles weten over de maatwerk VK Beveiliging beveiligingsoplossingen voor uw bouwlocatie in Heerde? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons op