Bouwbeveiliging Apeldoorn

Bouwbeveiliging Apeldoorn

Optimale bescherming van uw bouwproject

VK Beveiliging is zeer ervaren op het gebied van bouwterreinbewaking. Met maatwerk beveiligingsoplossingen helpen wij gemeenten, aannemers en ontwikkelaars met het realiseren van risicoverlaging op inbraak, vernieling, vandalisme, ontvreemding en diefstal. Van de permanente aanwezigheid van manbewaking, al dan niet gecombineerd met de inzet van hondengeleiders gaat een afschrikkende werking uit. Verlenen kwaadwillende zich toch toegang tot het bouwterrein, dan zijn we direct ter plaatse voor het ondernemen van actie.

Risicoverlagend meerwaarde

De meerwaarde van manbewaking in bouwbeveiliging is meerledig. De aanwezigheid van beveiligers is ontmoedigend voor onbevoegden en mensen met minder fraaie bedoelingen. De aanwezigheid van beveiligers verhoogd de pakkans Criminelen en vandalen zijn daar geen fan van. Camera’s en technische beveiliging registreren en alarmeren, maar de aanrijdtijd van hulpdiensten voorziet lang niet altijd in een ‘op heterdaadje’. Criminelen zijn bereid dit risico te nemen. Manbewaking op het bouwterreinen, al dan niet door beveiliger met hond, werkt sterk preventief. De diensteverlening binnen bouwbeveiliging is daarnaast breder dan controleren en surveilleren alleen. Kiest u voor bouwbeveiliging Apeldoorn van VK Beveiliging dan bieden wij:

  • 24/7 bouwbeveiliging Apeldoorn d.m.v. manbeveiliging
  • Maatwerk bouwbeveiliging
  • Portierdiensten
  • Bouwbeveiliging Apeldoorn beveiliger met hond
  • Brandwachten en mangatwachten

Permanente bouwbeveiliging

Permanente bouwbeveiliging werkt sterk preventief. Onze beveiligers voeren meermaals controlerondes uit en kunnen zonder tijdverlies actie ondernemen bij onraad. Wordt er op uw bouwlocaties 24/7 gewerkt? De aanwezigheid van een of meerdere beveiligers zorgt voor rust en zekerheid. Wat voor uw bouwlocatie het beste is: deeltijd bouwbewaking, voltijd bouwbewaking, portierdiensten en/of de inzet van animale bewaking, maken wij graag inzichtelijk door het maken van een heldere risicoanalyse.

Brandwachten

Wordt er gewerkt met open vuur en is toezicht van een brandwacht gewenst of verplicht, dan wordt dit verzorgd door een van onze gespecialiseerde (industriële) brandwachten. Ook kunnen wij de inzet van mangatbewaking voor u verzorgen; één bedrijf voor alle soorten manbeveiliging voor totaal bouwbeveiliging Apeldoorn.

Portier op de bouwlocatie

Tot de taken van onze portieren op de bouw behoren o.a.: toegangs- en exitcontrole, bezoekersregistratie, het uitvoeren van controlerondes op bereikbaarheid noodwegen en het begeleiden van bezoekers over het terrein.

Maatwerk bouwbeveiliging Apeldoorn

Maatwerk bouwbeveiliging van VK Beveiliging betekent dat u ook écht maatwerk bouwbeveiliging voor uw project in Apeldoorn ontvangt. Afgestemd op locatieligging, risico’s, omvang van de bouwlocatie, de bedrijvigheid en specifieke risicofactoren. Wilt u de technische bouwbeveiliging aanvullen met manbewaking van VK Beveiliging, maar daarvoor niet de hoofdprijs betalen? Wij werken zeker en betrouwbaar. Ook waar het gaat om de prijsstelling. Bel daarom vandaag nog met een van onze adviseurs. Of stuur een mailtje o.v.v: ‘Bouwbeveiliging Apeldoorn’. Wij nemen dan contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen.

Neem contact met ons op