Bouwbeveiliging Amsterdam

Bouwbeveiliging Amsterdam

Manbewaking op bouwlocaties

Bouwlocaties hebben een dynamiek die om een eigen beveiligingsprotocol vraagt. Het is een komen en gaan van vrachtverkeer en vaak wisselende medewerkers. Het terrein verandert continu van uiterlijk en dat werkt onoverzichtelijkheid in de hand. Vandalen en dieven maken hier graag gebruik van. Ook vanwege de vaak wat afgelegen ligging zien zij hun kans schoon. Camera’s en technische beveiliging registreren en alarmeren, maar vanwege de aanrijdtijd van hulpdiensten resulteert dit lang niet altijd in een ‘op heterdaadje’. Het resultaat: een jaarlijks terugkerende aanzienlijke verliespost voor de bouwsector.

Van manbewaking op het bouwterreinen, al dan niet door beveiliger met hond, werkt sterk preventief. Daarnaast is het takenpakket van onze beveiligers breder dan controleren en surveilleren alleen. Kiest u voor bouwbeveiliging Amsterdam van VK Beveiliging dan kunt u kiezen voor:

  • 24/7 bouwbeveiliging door beveiligers
  • Bouwbeveiliging tijdens bepaalde uren
  • Bouwbeveiliging Amsterdam met portierdienst
  • Bouwbeveiliging beveiliger met hulphond

24/7 bouwbeveiliging Amsterdam, Almere en Amstelveen

Dag en nacht bouwbeveiliging werkt sterk preventief. Onze beveiligers voeren meermaals controlerondes uit en zijn bij onraad direct ter plaatse en inzetbaar. Dit levert een tijdwinst die met aanrijdtijden van hulpdiensten niet haalbaar is. Tijdens openingstijden van de bouw kunt u onze beveiligers inzetten als portier. Op sommige bouwlocaties wordt 24/7 gewerkt. De aanwezigheid van een of meerdere beveiligers zorgt voor rust en zekerheid. Wat voor uw bouwlocatie het beste is, wordt inzichtelijk gemaakt door het maken van een risicoanalyse. Deze voeren wij graag voor u uit.

Bouwbeveiliging portierdienst

Tot portierstaken behoren toegangs- en exitcontrole, bezoekersregistratie, controlerondes op bereikbaarheid noodwegen en het begeleiden van bezoekers over het terrein. Bouwbeveiliging in Amsterdam kunnen wij voor u verzorgen van beveiliger tot brandwacht. Wordt er gewerkt met open vuur en is toezicht van een brandwacht gewenst of verplicht, dan wordt dit verzorgd door een van onze gespecialiseerde (industriële) brandwachten, naast de bouwbeveiliger. Ditzelfde geldt ook voor de inzet van mangatbewaking.

Hoe wij werken

VK Beveiliging heeft veel ervaring in bouwbeveiliging. Op gebied van bouwterreinbewaking begrijpen we de dynamiek en de geheel eigen risico’s en behoeften van de sector. Op een bouwlocatie wil je geen onbevoegden. Weten deze zich toch een weg naar binnen te vinden, dan wil je geen vertraging en schade door verlies van goederen, materieel, hekwerken of andere zaken die van essentieel belang zijn voor een veilige en goede voortgang van de bouwactiviteiten. Wilt u de bouwbeveiliging aanvullen met manbewaking van VK Beveiliging? Een goede keus! Na het maken van een risicoanalyse doen wij u een voorstel voor een maatwerk beveiligingsplan. Wilt u meer weten? Bel dan vandaag nog met een van onze adviseurs. Of stuur een mailtje o.v.v: ‘Bouwbeveiliging Amsterdam’.

Neem contact met ons op