Beveiliging Haarlem

Beveiliging Haarlem

VK beveiliging, uw specialist in beveiliging!

Beveiliging is voor een ondernemer uiterste belangrijk. U wilt nou eenmaal beschermen waar u al jaren hard voor werkt als ondernemer. Als ondernemer kom je tegenwoordig vaker te staan voor de vraag wat de doen aan de beveiliging.

VK Beveiliging helpt u graag met uw beveiliging in Haarlem samen investeren in een verhoogde veiligheid.;

Wij zijn expert als het gaat om:

Objectbeveiliging

Risico’s zijn overal om ons heen, maar dat wil niet zeggen dat we er niets aan kunnen doen. Met name als ondernemer is het belangrijk om deze risico’s te identificeren en in de kiem te smoren. Objectbeveiliging is het geheel aan beveiligingsmaatregelen ten behoeve van de beveiliging van een object.

Middels controlerondes, brand- en sluitrondes, toegangscontrole en nog vele andere maatregelen, zorgen wij dat uw beveiliging van hoog niveau is. Wij hebben hierin een gezamenlijk doel: het beveiligen van uw object.

Anti-kraak

Het is de nachtmerrie van iedere pandeigenaar: krakers. Leegstaande panden zijn tot op de dag van vandaag nog niet veilig en de vraag voor veel pandeigenaren blijft: hoe houd ik mijn pand veilig voor krakers? Met VK Beveiliging beschermt u uw pand tegen krakers, zonder dat u er zelf om hoeft te denken.

Door beveiliging in te schakelen creëert u een levendige sfeer rond uw pand. Bovendien zal men in de omgeving weten dat het pand wordt beveiligd en zal het afschrikkend werken op kwaadwillende.

receptiediensten

Vooral op het gebied van receptiediensten wordt er goed zichtbaar wat er tegenwoordig wordt gevraagd van personeel. Men verwacht bij een receptionist(e) een goedlachse, enthousiaste medewerker en bij de beveiliger denkt men al snel aan een brede, ietwat nors kijkende man. Dat beeld is echter niet meer actueel en tegenwoordig zijn deze twee steeds dichter bij elkaar komen te liggen.

Bij VK Beveiliging leveren wij medewerkers die kunnen zorgen voor een warm ontvangst en daarbij beschikken over de nodige kennis op het gebied van beveiliging. Ontvangst met een glimlach, oog voor veiligheid.

Bouwbeveiliging

De afgelegen bouwplaatsen zijn nog altijd een goudmijn voor kwaadwillende. Dieven, vandalen en andere ongenodigde laten zich nog regelmatig zien op bouwplaatsen. Met alle gevolgen van dien. De schade die zij aanrichten is vaak niet te overzien en drukt zich naast directe kosten ook uit in indirecte kosten.

Met bouwbeveiliging voorkomt u ongevraagde bezoeken. Door de standaard rondes die worden gelopen, mogelijkheid tot toegangscontrole, sleutelbeheer en meer, voorkomt u onnodige schade en bijkomende kosten.

Voor al uw vragen omtrent beveiliging in Haarlem kunt u bij VK beveiliging terecht. Wij zullen samen kijken naar hoe we deze vragen het beste kunnen beantwoorden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op