Beveiliger op locatie Zwolle

Beveiliger op locatie Zwolle

Objectbeveiliging, brandwachten, horeca- en evenementenbeveiliging

Onze grootste waarde zijn onze mensen. Stuk voor stuk goed opgeleide mannen en vrouwen die het vak van beveiliger verstaan en graag een bijdrage leveren aan de beveiligingszekerheden die u als ondernemer wenst. Zoekt u de zekerheid van een betrouwbare beveiliger voor uw locatie in Zwolle? Wij hebben de juiste mensen.

VK Beveiliging werkt vanuit de ambitie opdrachtgevers een verhoogde zekerheid in te bieden door middel van vrouw/manbewaking. De focus bij elk project ligt op het leveren van kwaliteit en professionaliteit.

  • Bouwbeveiliging
  • Objectbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Anti-kraak bewaking
  • Festival- en evenementenbeveiliging
  • Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten
  • Portierdiensten
  • Controle en surveillance

Manbeveiliging

Manbeveiliging is kiezen voor gastvrije beveiliging. Veel beveiligingstaken bestaan vandaag de dag uit beveiliging met een hoog hospitality gehalte. Denk bijvoorbeeld aan objectbeveiliging met inzet van gastvrije portiers. Ook bij evenementbewaking en horecabeveiliging is de rol die de beveiliger als gastheer of gastvrouw bij toegangscontrole, alcohol en drugcontrole of leeftijdscontrole weet neer te zetten van de-escalerende waarde. Is optreden tegen overlast bezorgende mensen of groepen noodzakelijk dan wordt professioneel opgetreden.

Bouwbeveiliging Zwolle

Heeft u snel een brandwacht nodig in Zwolle bij BMI-uitval, defect aan de sprinklerinstallatie, technisch onderhoud aan technische brandbeveiliging of op uw bouwlocatie? Rijksgediplomeerde en industriële brandwachten kunnen door ons zowel snel en kortlopend als langdurig worden ingezet.

Beveiliging op locatie in Zwolle met honden

Animale beveiliging, de inzet van hond en hondengeleiders is een van de specialisaties van VK Beveiliging. Al onze hondengeleiders werken met hun eigen, goed getrainde en perfect onder commando staande eigen honden. Animale beveiliging werkt sterk preventief en bewijst zijn dienst bij objectbewaking, bouwterrein bewaking en evenementenbeveiliging.

Aanvraag beveiliger op locatie Zwolle

Loopt u tegen een veiligheidsvraagstukken aan? Heeft u vandaag nog een beveiliger of brandwacht nodig? Bel dan direct met VK Beveiliging.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij zijn 24/7 BEREIKBAAR

maandag tot en met zondag