Beveiliger op locatie Lelystad

Beveiliger op locatie Lelystad

Kwaliteit is geen toeval

Wij zijn gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk beveiligingsoplossing door inzet van manbewaking. Het is onze overtuiging dat beveiligen meer is dan risico’s verlagen met behulp van technologische toepassingen. Er zijn immers veel situaties waarin juist de menselijke factor van doorslaggevende betekenis is tussen escalatie en de-escalatie. De benadering van onze gescreende, getrainde en ervaren beveiligers is altijd gericht op het leveren van een zo groot mogelijke bijdrage in de veiligheidsbeleving van haar opdrachtgevers, hun gasten en werknemers. VK Beveiliging kunt u inschakelen voor:

  • Objectbeveiliging
  • Receptie- en portierdiensten
  • Bouwbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Animale beveiliging

Objectbeveiliging, receptie en portierdiensten

Bedrijven en instellingen moeten hun medewerkers en bezoekers een veilige omgeving kunnen bieden. In de praktijk betekent dit dat een oplossing gevonden moet worden voor een groot aantal uitdagingen. Het voorkomen van ongeautoriseerde toegang, diefstal, vandalisme, brandstichting zijn daar slechts enkele van. Een van de sleutels tot het verminderen van risico’s en het verhogen van veiligheid is alertheid. Deze alertheid wordt verhoogd met de inzet van manbeveiliging. Hiertoe leveren wij portierdiensten, surveillance en/of terreincontrole. Zowel tijdens openingstijden, daarvoor, daarna of 24/7.

Evenementen- en horecabeveiliging

Van een gastvrije man of vrouw aan de deur tot het samenstelen en uitvoeren van een beveiligingsplan tijdens evenementen en/of festivals; evenementen- en horecabeveiliging kent vele gradaties. Het goed in kaart brengen van risico’s en het antwoord daarop is essentieel voor een optimaal beveiligingsbeleid voor locaties waar veel mensen samenkomen. Beveiliging op locatie in Lelystad waar het gaat om evenementen- en horecabeveiliging start bij ons dan ook altijd met analyses en planmatig advies en begeleiding. Wilt u onze mankracht inzetten tijdens een evenement, concert, een feest, bijeenkomst of in of bij uw horecabedrijf? Wij helpen u graag veiligheid concreet te maken.

Animale beveiliging

Binnen ons bedrijf hebben we ook plaatsgemaakt voor viervoetige medewerkers. Samen met hun vaste begeleider (meestal de eigenaar) kunnen onze opgeleide hulp- en bewakingshonden worden ingezet tijdens evenementen, bij objectbewaking en bij de bewaking van bouwterreinen. Van hondenbeveiliging gaat een sterk preventieve werking uit. Hulphonden werken graag, maar hoeven niet altijd in actie te komen. Vaak werkt hun aanwezigheid als signaal al voldoende de-escalerend.

Bouwbeveiliging

Bouwlocaties hebben een grote aantrekkingskracht op criminelen en vandalen. Het bedrag dat de Nederlandse bouwsector jaarlijks kwijt is aan schade door ontvreemding, diefstal en vernieling loopt in de miljoenen. Technische beveiliging alleen werkt niet afdoende. Bouwlocaties liggen vaak op afgelegen terrein. Bij calamiteiten is de vogel vaak alweer gevlogen voor de politie of bewakingsdienst na alarmering ter plaatse is. Met de inzet van manbewaking, al dan niet ondersteunt met animale beveiliging, kunt u de bouwplaats 24/7 bemand zijn. Dit werkt afschrikwekkend of pakkans verhogend. Tijdens openingstijden van de bouwlocatie kan de dienstverlening van de beveiliger op locatie worden vormgegeven in de vorm van toegangscontrole, exit-controle, bezoekersregistratie, surveillance, toezicht op het vrijhouden van vluchtroutes, enz.

Is deze dienst, of een van onze andere diensten interessant voor u? Wilt u graag samenwerken met een betrouwbaar, gekwalificeerd en ervaren partner voor het leveren van een beveiliger op locatie in Lelystad? Bel dan vandaag nog voor een goed, maatwerk voorstel.

Neem contact met ons op