Beveiliger op locatie Heerde

Beveiliger op locatie Heerde

Snel en zeker in maatwerk manbeveiliging

VK Beveiliging levert uw beveiliger op locatie in Heerde. Er bestaan soms misverstanden tussen beveiliging en bewaking. Wij zijn gespecialiseerd in manbeveiliging. Dit betekent dat onze beveiliging bestaat uit goed opgeleide en gekwalificeerde mannen én vrouwen die door inzet van hun expertise de veiligheid van, in en rondom uw gebouw, evenement, of (bouw)project verhogen. Zoekt u een beveiliger op locatie in Heerde? Wij leveren:

  • Bouwbeveiligers
  • Objectbeveiligers
  • Horecabeveiligers
  • Evenementbeveiligers
  • Portiers
  • Beveiligers met hulphond
  • Brandwachten

De-escalerend beleid

Manbeveiliging is letterlijk mensenwerk. Niet de technische mogelijkheden van camera’s en een alarmsysteem staan voorop, maar het menselijk vermogen op het maken van een juiste inschatting hoe te handelen. Een VK-beveiliger is een ervaren beveiliger, gekwalificeerd en getraind in het inschatten van situaties en het gecontroleerd maar effectief actie ondernemen. Doelstelling is primair altijd gericht op een de-escalerend beleid. Indien opgetreden dient te worden tegen onruststokers wordt dit met zo min mogelijk verstoring uitgevoerd.

Evenementbeveiliging en horecabeveiliging

Waar veel mensen samenkomen is mogelijk voor allerlei soorten evenementen zoals concerten, sportevenementen en zakelijke bijeenkomsten. Dankzij maatwerk zijn onze beveiligingsoplossingen inzetbaar voor alle soorten evenementen. Onze gekwalificeerde bewakers kunnen afhankelijk van de behoefte en doelstelling toezicht houden, toegangscontrole uitvoeren, de toegankelijkheid van vluchtroutes controleren en bewaken, assisteren bij het in goede banen leiden van bezoekers- en of verkeersstromen.

Bouwbeveiliging Heerde

Diefstal en vandalisme zijn binnen de bouwwereld flinke schadeposten. Deze kunnen geminimaliseerd worden door de inzet van bouwbeveiliging. VK Beveiliging wordt veel gevraagd als beveiligingspartner voor bouwlocaties. Onze service voor bouwterreinen bestaat uit o.a. portierdiensten, toegang- en exit-controle, toezichthouden en surveillance. Zowel overdag, ’s avonds en 24/7.

Hondenbeveiliging (Animale beveiliging)

De meeste mensen hebben respect voor een goed getrainde hulphond. Van de aanwezigheid van onze hulphonden en hun vaste begeleider gaat bij objectbeveiliging, bouwbeveiliging, surveillance en hoog risico evenementen een preventief signaal uit aansluit op een de-escalerende beveiligingsdoelstelling.

Brandwacht Heerde

Verzekeringsmaatschappijen stellen ondernemers, instellingen en organisaties verplicht zorg te dragen voor brandveiligheid. Wanneer techniek als BMC- en sprinklerinstallaties hierin (tijdelijk) falen wegens defect, onderhoud of wanneer deze nog niet in gebruik zijn genomen, is de inzet van een brandwacht bijna altijd verplicht. Onze brandwachten hebben een controlerende, registrerende en communicerende taak. Zij zullen een goede doorgang van en naar vluchtroutes controleren en houden surveillance. Bij onverhoopte calamiteiten zullen zij proberen een beginnen brand te blussen en schakelen zij hulporganisaties in. Bij werkzaamheden met open vuur kunnen wij de inzet van gespecialiseerde industriële brandwachten leveren.

Hoe regelt u uw beveiliger op locatie Heerde

Wilt u meer weten over de inzet van onze beveiligers in Heerde? Eén telefoontje is voldoende om met ons in contact te komen voor maatwerk beveiligingstoepassingen.

Neem contact met ons op