Beveiliger op locatie Apeldoorn

Beveiliger op locatie Apeldoorn

Manbeveiliging en brandwachten regio Apeldoorn

De expertise van VK Beveiliging bestaat uit het bieden en verzorgen van veiligheidsoplossingen door middel van manbeveiliging. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan maatwerk risico- en schade verminderende oplossingen. Anno nu ligt bij veel beveiligingsprotocollen de prioriteit op een de-escalerende en hospitality verhogende aanpak. Onze getrainde en gekwalificeerde beveiligers voldoen aan deze doelstellingen.

Hands-on, correct en zeker

We werken graag nauw samen met onze klanten, en kiezen niet voor ingesleten routes. Door te kijken naar de unieke omstandigheden van uw bedrijf, instelling, evenement of project komen we tot maatwerk oplossingen. We houden de lijnen kort en zorgen voor een heldere communicatie. Zowel bij het opstellen van het veiligheidsplan als in rapportages en tijdens klantoverleg. Wenst u de inzet van manbeveiliging in Apeldoorn? Wij bieden verhoogde zekerheid in:

  • Bouwbeveiliging
  • Objectbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Evenementbeveiliging
  • Portierdiensten
  • Animale beveiliging
  • Brandwachten inzet

Bouwbeveiliging

Wilt u, of wordt u door uw verzekering verplicht gesteld, het risico op diefstal en vandalisme op uw bouwlocatie re voorkomen of te verminderen? VK Beveiliging biedt op basis van risicoanalyse een uitgebreide keus in beveiligingsoplossingen voor bouwlocaties. Een beveiliger op locatie in Apeldoorn voor bouwterreinen kan bestaan uit: portierdiensten, toegang- uitgangcontrole, dag- en nachtbewaking, animale bewaking (beveiliger met hulphond), surveillance en 24/7 toezicht en aanwezigheid van VK Beveiliging.

Gastvrije evenementen en horecabeveiliging

Beveiliger op locatie in Apeldoorn voor uw horecabedrijf? Organiseert u een evenement of festival? Evenementen en horeca vragen om specifieke beveiliging. Gasten willen zich veilig voelen en op een prettige manier van hun vrije tijd genieten. U als ondernemer of organisator heeft de verantwoordelijkheid een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen. Wij denken graag met u mee over de juiste invulling. Deze kan bestaan uit tas- en toegangscontrole, het in goede banen leiden van verkeer- en mensenstromen en drugs- en alcoholcontrole. Onze medewerkers zijn getraind om gastheer/gastvrouw te zijn, maar bij dreigende escalatie of calamiteiten discreet en de-escalerend te handelen.

Objectbeveiliging

Bedrijven, fabrieken, opslagplaatsen, instellingen en gebouwen lopen elke dag het risico op diefstal, vandalisme, uitgehaald kattenkwaad of zware criminele activiteiten. Met objectbeveiliging verlaagt u het risico op schade en vertraging in bedrijfsprocessen ontstaan door onrechtmatig handelen van buitenstaanders. Naast het bieden van verhoogde zekerheden door middel van portierdiensten, controlerondes, algemene controle en observatie, zijn onze beveiligers tijdens gelijktijdig het gastvrije gezicht voor bezoekers en medewerkers zonder slechte bedoelingen.

Viervoeters als assistent-beveiliger

VK Beveiliging werkt naast manbeveiliging met beveiligers op vier poten. Van getrainde honden en hun begeleiders gaat een sterk preventieve functie uit. Wordt de hulp van de hond ingezet, dan werkt deze graag en bewijst deze met speurzin, snelheid, een uitstekend gehoor en hoge gevoeligheid voor onraad een hoge meerwaarde. Al onze diensthonden zijn uitstekend getraind en vormen samen met hun vaste begeleider (bijna altijd de eigenaar) een goed op elkaar ingespeeld team. Animale beveiliging is inzetbaar tijdens evenementen, samenkomsten en tijdens object- en bouwbewaking.

Aanvraag beveiliger op locatie Apeldoorn

Loopt u tegen een veiligheidsvraagstukken aan? Heeft u vandaag nog een beveiliger of brandwacht nodig? Plant u een evenement en wilt met ons sparren over een sluitend beveiligingsplan? Bel ons! Wij zijn altijd in de buurt.

Neem contact met ons op