Beveiliger op locatie Amsterdam

Beveiliger op locatie Amsterdam, Almere of Amstelveen

Of u nu onderneemt binnen de bouwwereld, een mooi MKB-bedrijf heeft, horecaondernemer bent, directeur bent van een instelling of festivals organiseert; u dient na te denken over een goed beveiligingsbeleid. Zorgdragen voor de veiligheid van mensen, dieren en de roerende en onroerende goederen die onder verantwoordelijkheid van uw bedrijf, evenement of instelling vallen is een must. Voor man (en vrouw) power in objectbeveiliging, bouwbeveiliging en evenementenbeveiliging is Van Kooten Beveiliging een ervaren partner waar u op kunt bouwen. Zowel tijdens de fase waarin u uw beveiligingsprotocol opstelt, als tijdens de uitvoering daarvan.

Zoekt u een beveiliger op locatie in Amsterdam? Meerdere beveiligers voor uw evenement of de inzet van beveiliger met hond op locatie in Amsterdam e.o? Van Kooten Beveiliging bewakers en beveiligers zijn snel en voor korte of langere tijd inzetbaar.

  • Objectbewaking
  • Bouwbeveiliging
  • Animale beveiliging (beveiliger met hond)
  • Horecabeveiliging
  • Brandwachten

Objectbewaking Amsterdam

Objectbeveiliging is een verzamelnaam voor een aantal beveiligingstaken en maatregelen die, op zichzelf of in een totaalpakket, voor een hogere veiligheid van objecten zorgt. VK Beveiliging kan zorgdragen voor toegangscontrole en portierdiensten, terreinbewaking, controle en surveillance en de inzet van brandwachten. Objectbewaking is maatwerk. Onze beveiligers op locatie zijn inzetbaar tijdens openingsuren van het object, daarvoor, daarna, of 24/7. Voor leegstaande objecten verzorgen wij antikraak- en anti-vandalismebeveiliging.

Bouwbeveiliging Amsterdam e.o.

Bouwterreinen hebben te maken met specifieke risico’s zoals diefstal of vernieling van goederen en materieel, koperdiefstal, vandalisme en (nachtelijke) inbreuk door onbevoegden. Met de inzet van ervaren en gekwalificeerde bewakers en/of beveiligers zorgen we voor toegangscontrole, vrachtcontrole, registratie, controle surveillance en bewaking. Deze laatste zijn ook mogelijk met inzet van beveiliger met (eigen) hulphond.

Animale beveiliging (beveiliger met hond)

Uw beveiliger op locatie in Amsterdam kan ook een viervoeter zijn. Uiteraard wel onder begeleiding en commando van een van onze beveiligers. Onze gespecialiseerde bewakers binnen de animale beveiliging werken met hun eigen, uitstekend getrainde hond(en). De aanwezigheid van hulphonden werkt sterk preventief. In de meeste gevallen is het zien van de hond of de aanwezigheid van de hondenwagen voldoende. De uitstekende reukzin en het goede gehoor, de sfeergevoeligheid en de hoge werklust is bij daadwerkelijke inzet van onze hulphonden een grote meerwaarde.

Horecabeveiliging en evenementenbeveiliging Amsterdam

Ontspannen, gezellig, niet uit op escalatie en van de juiste leeftijd; dit is het wenspubliek voor horecabedrijven en tijdens evenementen. ‘Droompubliek’ is niet altijd even vanzelfsprekend. Met een gastvrije vriendelijke houding en getraind in de-escalatiestrategieën zorgen onze goed opgeleide medewerkers dat uw gasten ongestoord hun avondje uit of evenement kunnen beleven. Mensen van minder goede wil, bij drugs- en/of alcoholgebruik wordt professioneel en discreet opgetreden.

Brandwachten

Uw verzekering stelt eisen aan brandveiligheid. Bij (tijdelijk) onvoldoende technische brandbeveiliging, bijvoorbeeld bij BMI- of sprinkleruitval of bij afwezigheid, bijvoorbeeld tijdens de bouwfase van een object, is in de meeste gevallen de inzet van een brandwacht verplicht. Brandwachten kunnen door ons snel geleverd worden.

Meer informatie en beveiligingsaanvragen

Heeft u snel een beveiliger op locatie nodig in Amsterdam? Wilt u met ons om de tafel om een beveiligingsplan samen te stellen of door te spreken? Neem voor al uw vragen, maar vooral… voor goede antwoorden op het gebied van manbeveiliging, vandaag nog contact met ons op.

Neem contact met ons op