Beveiliger in Amsterdam

Beveiliger in Amsterdam

VK beveiliging, uw specialist in beveiliging!

Hoe zit het met de beveiliging van je onderneming en waar doe ik je als ondernemer goed aan om je onderneming te beschermen tegen diverse risico’s? Heb ik als ondernemer een beveiliger nodig bijvoorbeeld?

Als ondernemer staat u hierin niet alleen. Voor het antwoord op deze vragen bent u bij VK beveiliging aan het juise adres. Want elke onderneming verdient het om beschermd en beveiligd te worden door de juiste beveiliger in Amsterdam.

Of het nu gaat om objectbeveiliging, het beveiligen van een bouwplaats, beveiligers of om een pand beschermen tegen krakers, bij VK Beveiliging bent u hiervoor aan het juiste adres; samen investeren in een verhoogde veiligheid.

  • Objectbeveiliging
  • Anti-kraak
  • Beveiliger voor receptiediensten
  • Bouwbeveiliging

Objectbeveiliging

Uw onderneming en alle toebehoren de volgende dag weer net zo aantreffen als dat u het achterliet? Dan is objectbeveiliging aan te raden. Veel bedrijfslocaties zijn tot op de dag van vandaag niet goed genoeg beveiligd, terwijl het voor dieven en vandalen wel een goudmijn is. De schade als gevolg van diefstal en vandalisme loopt snel op en kan voorkomen worden.

Met objectbeveiliging kiest u voor gerichte beveiliging, passend bij uw situatie. Openingsrondes, toegangscontrole, surveillance en alarmopvolging, wij doen alles voor een veiligere omgeving.

Anti-kraak

‘Kraken is een Nederlandse traditie’, dat zijn de woorden die een raadslid van GroenLinks ooit uitsprak. Welke mening iemand ook is toebedeeld, wij begrijpen heel goed dat het voor u als pandeigenaar absoluut geen traditie is. Als we het al een traditie noemen, is dat voor u een hele nare traditie. Het is uw pand, uw eigendom en van niemand anders. Helaas biedt de Nederlandse wetgeving tot op heden de nodige ruimte, waar krakers dankbaar gebruik van maken. Dan zit er niets anders op: beveiligen!

Beveiliger voor receptiediensten

Waar voorheen een goedlachse receptionist(e) meer dan volstond, is dat tegenwoordig anders. Er wordt steeds meer naar een totaalpakket gevraagd. In het geval van receptionisten uit dit zich in receptionisten met kennis op het gebied van beveiliging.

Door gebruik te maken van deze combinatie tussen een receptionist(e) en een beveiliger, maakt u deze functie nog waardevoller voor uw onderneming. Niet alleen zorgen zij voor het gastvrije ontvangst en het warme gevoel dat u op de bezoekers wil overbrengen, maar ze dragen tegelijkertijd bij aan de veiligheid. Ze houden in de gaten wie er binnenkomt en wie er vertrekt, hoe laat dit gebeurt en kunnen ingrijpen indien de situatie hierom vraagt. Gastvrijheid en veiligheid gaan hand in hand.

Bouwbeveiliging

Afgelegen, verlaten en vol met machines en materiaal. Ja, bouwplaatsen zijn nog altijd een goudmijn voor dieven en vandalen. De eigenschappen van een bouwplaats dragen allemaal bij aan een verkleinde pakkans voor dieven en vandalen, maar dat maakt de schade niet minder groot. Kies daarom voor de inzet van een beveiliger om dieven en vandalen te weren van uw bouwplaats! Neem daarom contact met ons op

Neem contact met ons op