Animale beveiliging

Diensten

Animale beveiliging

Onze speciale medewerkers op vier poten…

Van de aanwezigheid van getrainde honden gaat een preventief signaal uit. Deze is bewezen effectief tijdens evenementen en terrein-, bouw- of objectbewaking.

Vanwege de unieke eigenschappen, zoals het sterke reukvermogen, de snelheid, het gehoor en de natuurlijke autoriteit, is de hond een onovertroffen schakel in de keten van de beveiliging. De twee-eenheid hond en beveiliger wordt geregeld ingezet voor de beveiliging van bijvoorbeeld bouwplaatsen, erven en andere terreinen.

Beveiliging met hond

Beveiliging met honden is een speciale tak van beveiliging in Nederland. In toenemende mate worden honden ingezet als beveiliging bij evenementen, festivals, beurzen en andere tijdelijke beveiligingsprojecten. Maar ook bij objectbewaking en surveillance worden geleiders met hond ingezet.

Bij deze vorm van beveiliging wordt gebruik gemaakt van de zintuigen en de sterke werkdrang van de hond als hulpmiddel. Al onze medewerkers binnen de gespecialiseerde animale beveiliging werken met hun eigen hond en vormen een uitstekend op elkaar ingespeeld team.

Waarom zou u voor onze hondengeleiders kiezen?

Wij hebben een eigen trainingslocatie waar wij wekelijk 2 tot 3 maal in de week trainen & training geven aan de hondengeleiders die voor ons werkzaam zijn. Zodoende kunnen wij de kwaliteit die we voor ogen hebben waarborgen en monitoren. Aangezien wij de geleiders en honden persoonlijk kennen, kunnen wij de juiste combinatie selecteren voor de uitgevraagde klus.